Friss

...Vizită la fabrica de lactate

În cadrul săptămânii “Școala Altfel”, copiii din Clasa a IV A de la Școala Gimnazială Liviu Rebreanu din Miercurea Ciuc au vizitat în data 08.04.2015 Fabrica de lactate "Friss" (Lactate Harghita din Miercurea Ciuc). Copii au avut astfel ocazia să afle mai multe informații despre drumul laptelui de la fermele partenere până la fabrică, despre cum se transformă laptele proaspăt în sana, smântână, brânză topită sau cașcaval, dar și despre beneficiile produselor lactate în alimentația lor zilnică. Ca urmare a vizitei efectuate, copii și-au exprimat impresiile prin desene frumos lucrate, pe care le-au trimis reprezentanților fabricii de lapte Friss.
Vizita la fabrica Friss         


Vizita la fabrica Friss         Vizita la fabrica Friss

Vizita la fabrica Friss         

De ce să consumi

lactate Friss ?

Alimentaţia joacă un rol extrem de important în calitatea vieţii fiecăruia dintre noi. Se spune adesea că suntem ceea ce mâncăm, iar noi ne dorim, cu toţii, pentru noi şi pentru copiii noştri, să fim sănătoşi şi frumoşi.

Noutăţi

de la Friss !

06 Septembrie 2013

Brandul Friss a fost sponsor principal al festivalului de film TIFF Miercurea Ciuc, cea mai importanta manifestare culturala din judet, in 2013

Citeste mai mult ...

Fii primul care află

noutăţile Friss !

Lasă-ne adresa ta de e-mail și noi iți vom trimite noutățile Friss.


Copyright © Friss 2013. Toate drepturile rezervate